Partnersearch2018-04-22T10:40:25+00:00

Project Description

Partnersearch

DE ONTMOETING

ALS JE NIET ZELF WILT ZOEKEN

Je wilt je weer opnieuw verbinden maar je voelt er weinig voor om aan de slag te gaan via een datingsite. Je wilt graag effectief te werk gaan, geen eindeloze dates waarvan je in de eerste minuut eigenlijk al weet dat het toch niets wordt.

Kies voor onze partnersearch. We brengen samen in beeld wat jij zoekt in een partner en wat jij te bieden hebt. We maken een profiel voor je op en dat doen we grondig. Geen simpele optelling van achtergrond, opleiding en hobby’s maar een serieuze ontdekkingsreis naar wie er echt past bij jou.

Ik zoek in mijn bestand naar kandidaten of we plaatsen een advertentie. De selectie doe ik voor je en als we samen het gevoel hebben de juiste kandidaat te hebben gevonden hoef jij alleen nog maar tijdens een ontmoeting te gaan ervaren of de klik er is.

Jouw tijd is te kostbaar voor vruchteloze dates!!

Dat geldt overigens ook voor mijn tijd. Ik doe niet aan vrijblijvende kennismakingsgesprekken. Als jij wilt weten hoe ik werk pakken we dat ook efficiënt aan. Je ontvangt van mij sowieso een rapportage die inzicht geeft in jouw persoonlijkheid. Voor de rapportage en het gesprek mijn kantoor bereken ik een bedrag van €250,00. Mocht je daarna toch niets voelen voor het partnersearchtraject dan heb je je tijd niet verdaan maar in ieder geval de nodige inzichten opgedaan. Een afspraak op een andere locatie is ook bespreekbaar.

Kom Gewoon!

MELD JE AAN