Loading...
Wat wij doen2018-05-21T09:09:04+00:00

Wat wij doen

Je wilt wel weer gaan daten maar bent er tegelijkertijd ook een beetje huiverig voor. Je weet: 60% van de nieuwe relaties na een huwelijk of partnerschap loopt op een teleurstelling uit. Wat aanvankelijk spannend, leuk, mooi en opwindend was, wordt gaandeweg een stuk minder aantrekkelijk of zelfs regelrecht irritant. Vlinders in je buik veranderen in “een steen op de maag”.  Jammer voor jou, je partner en natuurlijk ook voor je kinderen. Meedoen aan Singles Sunday vergroot de kans om tot de 40% succesvolle relaties te horen.

Wij organiseren ontmoetingen voor singles ‘’die ergens over gaan”.

1. Smart Daten: je wilt wel gaan daten maar niet via Tinder of een datingprofiel online. Speeddaten misschien? Je spreekt 20 mensen 5 minuten aan het eind van de dag bekaf van al diezelfde vragen: hoe heet je, wat doe je en waar kom je vandaan?  Singles Sunday nodigt je uit voor een ontmoeting in ongedwongen sfeer waarbij je live andere singles leert kennen en jullie wensen en verlangens uitwisselen. Prikkelende mogelijkheden om Smart tot een goed gesprek te komen.

2. Singles Sunday Special: dit biedt je de mogelijkheid om te ontdekken wat je werkelijk nodig hebt in je nieuwe relatie en wat je zelf mee brengt in je relatie. Samen met andere singles nadenken over vragen zoals : Wat wil ik nu eigenlijk? Wie past er bij mij? Hoe voorkom ik dat het –weer- op een teleurstelling uitloopt? We houden het natuurlijk wel luchtig en speels en vergeten niet dat elke liefdesrelatie start met de “klik” die je met iemand ervaart. Samen in de groep aan de slag met deze vragen leidt natuurlijk al meteen tot interessante ontmoetingen.

3. Individueel: natuurlijk kan het ook zijn dat je liever individueel aan het werk gaat. In dat geval ben je van harte welkom bij onze individuele begeleiding.

4. Partner search: wil je echt het summum aan begeleiding dan nemen we je graag een deel van het traject uit handen. We maken samen met jou het profiel van de partner die het beste bij jou past en doen de eerste selectie voor jou! Als wij voor jou de juiste persoon gevonden denken te hebben hoef jij alleen nog maar tijdens een ontmoeting gaan ervaren of de klik er is.

Kom Gewoon!

MELD JE AAN