Loading...
Wie2018-05-21T09:09:31+00:00

Iets over Victor

Omdat ik het beste en mooiste in mensen naar boven wil halen is coachen mij op het lijf geschreven. Mensen iets kunnen aanreiken waar ze blijvend wat aan hebben, geeft mij veel voldoening. In de vijftien jaar dat ik coach ben heb ik veel mensen en problemen de revue zien passeren.  Dit heeft meestal ook  een enorme impact op hun relaties, werk en gezondheid.

Hierdoor zijn in veel gevallen een deel van hun kwaliteiten, talenten en levensgeluk verloren gegaan. De levenspartner is vaak de eerste die met de gevolgen van deze situaties te maken krijgt.

Niet zelden worden persoonlijke en/of werkgerelateerde problemen op de partner uitgeleefd, met alle gevolgen van dien. De relatie komt onder druk te staan wat soms zelfs resulteert in een scheiding.

Ja en dan…

Na verloop van tijd wenst iemand dan toch weer een relatie. Maar hoe dit aan te pakken en niet weer in dezelfde valkuilen te stappen blijft een vraag en vaak een bron van twijfel en onzekerheid. Omdat dit veel voorkomende vragen zijn, was het eigenlijk een logische stap hier een speciaal programma voor te ontwikkelen. En zo werd Singles Sunday geboren.

Ik ga er vanuit dat elke relatie start met de relatie die je met jezelf hebt. Als de verbinding met jezelf te wensen overlaat zal dat in een relatie ook het geval zijn. Het is dus zinvol eerst eens te kijken hoe jij met jezelf omgaat. Door hier bewust van te worden, wordt zichtbaar wat tot dan toe onder de radar gebleven is. Als duidelijk wordt wat belemmerende factoren zijn en hoe die jouw denken en voelen beïnvloeden kunnen we hiermee aan de slag. Denken en gevoel zijn belangrijke factoren die ons handelen aansturen. Deze zetten je nu nog geregeld aan tot een bijna automatische reactie, maar als je daar zicht op krijgt kun je bewust gaan handelen. Zo kun je tot gewenste veranderingen komen en eigen kracht en zelfsturing verder uitbouwen. Hierbij staan integriteit, inlevingsvermogen, respect, realisme en het leveren van maatwerk voor mij hoog in het vaandel.

Uit ervaring als mens en coach weet ik maar al te goed hoezeer het verkrijgen van inzichten en vaardigheden het leven een stuk aangenamer kunnen maken. En hoe behulpzaam die zijn bij het heel gericht sturen op een nieuwe en gelukkige relatie.

Iets over Joyce

Relaties intrigeren mij.

Ik werk al meer dan 30 jaar als advocaat/mediator/relatiecounselor  met scheidende paren, paren in crisis en gescheiden ouders.

Wat brengt mensen tot elkaar, waar loopt het mis en waarom redden sommige mensen het moeiteloos een leven lang en strompelen anderen van de ene crisis naar de andere crisis. Er  is nooit een eenduidig antwoord op te geven.

Ik ben ervan overtuigd dat als het je lukt om inzicht te krijgen in wat jou in beweging zet in een relatie, waar jij energie uit kan halen en wat jij daartegenover voor je partner kan betekenen de ontdekkingsreis naar je nieuwe partner beduidend eenvoudiger wordt.

Je kunt niet zonder een zelfonderzoek en -wat je potentiële partner betreft- de bereidheid om verder te kijken dan je neus lang is. We torsen soms een rugzak mee met (ouderlijke) boodschappen over hoe het hoort, plaatjes, vooroordelen. “ Geen partner op sandalen, geen partner die kleiner is dan ik, geen partner die minder (of juist meer) verdient dan ik, geen partner met andere (religieuze/politieke/overtuigingen, geen dominant type, geen watje, en noem maar op. Ik heb het allemaal voorbij zien komen in de gesprekken die ik met singles heb gevoerd.

Binnen Singles Sundays sta ik voor de heldere analyse. Natuurlijk willen we allemaal graag dat bij de supermarkt de vonk over schiet zodat we vervolgens met onze soulmate lang en gelukkig probleemloos en plezierig kunnen leven maar voor mij geldt dat het vinden van een levenspartner een project is waar je tijd, moeite en geld in moet willen steken als je je succeskans zo groot mogelijk wilt maken.

Ik vind het een uitdaging en een eer als ik deze ontdekkingsreis samen met je mag maken!

En samen vormen we..

Anders dan de verpakking doet vermoeden vertegenwoordigt Victor meer het ‘’vrouwelijke’’ het gevoel en Joyce meer het ‘’mannelijke’’ het analytische. Wat wij bieden overstijgt dan ook het stereotype. Hiermee openen wij het venster voor een andere kijk op jezelf en je toekomstige partner. Wat ons betreft wordt het dan een mooie ontdekkingsreis in plaats van een vermoeiende zoektocht. Hierbij gaan inhoud, luchtigheid, een stukje humor en realisme hand in hand.
Wij zijn ervaringsdeskundig daar waar het onze eigen (vorige) relaties betreft en schromen daarbij niet – zowel ten aanzien van onszelf als ten opzichte van jullie- af en toe de vinger op de zere plek te leggen. Uiteraard doen we dit altijd op een respectvolle en integere wijze.

Kom Gewoon!

MELD JE AAN